Συστατικά
- Μαρούλι
- άνηθο
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- μπέικον (ψιλοκομμένο)
- κουνουπίδι
- παρμεζάνα
- μαγιονέζα
- αλάτι λάδι ξύδι
Οδηγίες
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι, τον άνηθο και το φρέσκο κρεμμύδι όπως κάνουμε στην απλή μαρουλοσαλάτα με τη διαφορά οτι θα αφήσουμε να στραγγίξουν καλά τα νερά απο το πλύσιμο.
- Αλατίζουμε και ρίχνουμε λάδι και ξύδι.
- Κόβουμε στη συνέχεια σε μικρά κομματάκια το μπέικον και το σωτάρουμε χωρίς λάδι
- Στη συνέχεια το προσθέτουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε τις φουντίτσες απο το κουνουπίδι τις πλένουμε καλά και τις αλέθουμε στο multi. Απλώνουμε στη συνέχεια το κουνούπιδι σε μια στρώση πάνω απο το μαρούλι.
- Πάνω τώρα απο το κουνούπιδι στρώνουμε μια καλή στρώση απο μαγιονέζα και τελειώνουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr/
No comments:
Post a Comment